NISU PRONAĐENE OZLJEDE

U vikendici kod Popovače pronađena tri mrtva muškarca. Poznato što se dogodilo?

Pronađen laboratorij na više katova za proizvodnju amfetamina
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
30.08.2024.
u 15:49

Tijela su prevezena na odjel patologije sisačke Opće bolnice gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti

Tri muška tijela policija je zatekla jutros u vikendici u mjestu Katoličko Selišće, na području Velike Ludine nedaleko od Popovače. Sisačko-moslavačka policija izvijestila je kako im je dojava stigla oko 6.30 sati, i to ''da se u vikendici nalaze tri muške osobe koje se ne osjećaju dobro''. Da su mrtvi, otkrila je policija izlaskom na teren. 

''Izlaskom na mjesto događaja policijski su službenici zatekli tri beživotna tijela, dok na tijelima nisu uočene vanjske ozljede. Na mjestu događaja obavlja se očevid kojim rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku u suradnji s vještacima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ - izvijestila je o tragediji sisačko-moslavačka policija.

Kako doznajemo, riječ je o trojici muškaraca s područja Velike Ludine. Neslužbeno doznajemo kako je uzrok smrti trovanje ugljičnim dioksidom. Tijela su prevezena na odjel patologije sisačke Opće bolnice gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja, javlja policija.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 19

WI
wice
15:54 30.08.2024.

Kako vas nije sram ovako komentirati. Ljudi su usporavali vrenje mošta sa CO2 zbog kasnije kvalitete vina. To je plin bez okusa i mirisa koji isparava tijekom otapanja.

DA
darko122
17:14 30.08.2024.

Sućut obiteljima. Na žalost opće obrazovanje nam je sve lošije i lošije. Naime vrenjem mošta oslobađa se CO2, a i suhi led je čisti CO2 i velika količina se oslobađa isparavanjem suhog leda. Podrumi su sve više hermetično zatvoreni vratima, a CO2 je teži od zraka i puni podrum od dole prema gore, oni se nisu otrovali nego ugušili, jer nisu imali dovoljno kisika za disanje, Stari podrumi su imali vrata koja nisu dihtala i ispod kojih je iscurio CO2 van. ako netko nešto iz ovog naući dobro je. Dobro je da podrum ima odušak na visini i na najnižoj točci barem veličine cijevi za WC kanalizaciju.

MA
MarkoMarkoM
13:44 30.08.2024.

Informacija iz prve ruke je da su decki pili most rashlađen suhim.ledom i da su od toga umrli. Ocito je neki kemijski proces uzrokovao smrt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije