SANIRA SE KOLNIK

Sutra počinju radovi na važnoj prometnici u Dubravi: Trajat će tri tjedna, zapadni kolnik bit će zatvoren za promet

Zagreb: Radovi na istočnom kolniku Avenije Gojka Šuška
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/3
11.06.2024.
u 16:41

Na navedenoj dionici promet će se odvijati dvosmjerno po istočnom kolniku, za za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Zbog radova na uređenju zapadnog kolnika Avenije Gojka Šuška, na dijelu od Ulice Rudolfa Kolaka do ulaza u terminal BUS ZET-a, od srijede 12. lipnja od 9,00 sati, do srijede 3. srpnja 2024. do 4,00 sata, zapadni će kolnik biti zatvoren za sav promet.

Na navedenoj dionici promet će se odvijati dvosmjerno po istočnom kolniku, za za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. 

Radovi na sanaciji kolnika utjecat će i na ZET-ovu regulaciju prometa. Od srijede, 12. lipnja u 9 sati do srijede 3. srpnja, autobusne linije 205 (Dubrava - Markuševec - Bidrovec), 230 (Dubrava - Granešinski Novaki) i 232 (Dubrava - Čret) prometovat će izmijenjenom trasom u smjeru terminala Dubrava:

Zagreb: Radovi na istočnom kolniku Avenije Gojka Šuška
1/24

Linije 205 i 232:  redovnom trasom do Avenije Gojka Šuška - Ulica Rudolfa Kolaka - Ljubijska ulica - Ulica Dubrava - terminal Dubrava
Linija 230: Granešinski Novaki - Novačka  ulica - (lijevo) Ulica Rudolfa Kolaka - (desno) Ljubijska ulica - (desno) Ulica Dubrava - terminal Dubrava

Na izmijenjenom dijelu trase koristit će se sva usputna autobusna stajališta, a stajalište Rudolfa Kolaka u Aveniji Gojka Šuška u smjeru juga, bit će privremeno izvan funkcije.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije