DEMANTIJ HTV-ov komentator nije htio komentirati Mamićeve istupe osim da nije istina da mu je zabranjeno putovati s Dinamom

Blažičko: Mamić mi nikada nije zabranio put s Dinamom

26.02.2009.
u 20:20

Ivan Blažičko po drugi put našao se na meti Zdravka Mamića, ni prvi put nije želio išta komentirati, ali se oglasio otvorenim pismom Dinamovu predsjedniku Mirku Barišiću pozivajući ga da prestane biti slijep i nijem na ponašanje Dinamova izvršnog dopredsjednika. No, predsjednik plavih nije se oglasio ni javno ni izravno Blažičku.

- Nije i žao mi je. Pogotovu zato što smo obojica članovi Lions kluba, koji određuje pravila ponašanja svojih članova - kaže Blažičko.

Ni na nove riječi Zdravka Mamića o sebi komentator HTV-a ne želi odgovarati.

- Nisam ni tada, neću ni sada. Mogu tek reći da nije istina da mi je Mamić zabranio da putujem s Dinamom - ističe Blažičko.

Mamić je ustvrdio da je Blažičko kasnio na jedno od tih putovanja i da se iz zrakoplova kojim je Dinamo putovao na utakmicu iskrcao sukomentator Velimir Zajec. Ako se ne varamo, riječ je o utakmici u Rennesu, a ondje smo vidjeli i Blažička i Zajeca.

- Istina je da sam kasnio na zrakoplov, ali svojim sam novcem kupio zrakoplovne karte za Zajeca i sebe i obojica smo radili prijenos sa stadiona u Rennesu - jedino je na što je još odgovorio ponovo prozvani Ivan Blažičko.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije