OKUPLJANJE IGRAČA

Ćorluka neraspoložen, Vukojević željan igre

09.02.2009.
u 19:12

Engleski mediji uglavnom su pohvalili igru Vedrana Ćorluke u derbiju Tottenham - Arsenal. Sky Sports je našem reprezentativcu za 75 minuta igre dao šesticu, uz objašnjenje da je dobro obavio sve zadatke.

Ipak, nakon dolaska u zagrebačku zračnu luku Ćorluka, kojeg je na Plesu dočekao i otac Jozo, nije bio raspoložen za razgovor već je odmah pohitao prema automobilu koji ga je, zajedno s Eduardom i Modrićem, odvezao u Sheraton.

Ognjena Vukojevića očekuje velika borba za mjesto koje je napustio Niko Kovač, tu su Nikola Pokrivač, novopozvani Ivan Jurić, lakše ozlijeđeni Jerko Leko.

- Važno mi je da sam spreman i zdrav, a izbornik će odlučiti. Uvijek se nadam da ću igrati, i to dobro - samozatajan je Vukojević.

Hrvatski vratar Stipe Pletikosa demantirao je da će sigurno biti kapetan i izvođač jedanaesteraca za Spartak.

- To nije točno, kad se momčad kompletira bit će odlučeno tko će biti kapetan, a nije istina ni za jedanaesterce - kaže Stipe.

U Spartaku je i Hrvat, Filip Ozobić.

- Dobar je. Igra za drugu momčad, imaju ligu kao i Englezi. Velika je stvar što je pozvan u reprezentaciju igrača do 21 godine, jer tek mu je 18, vjerujem da će se uskoro priključiti i prvoj momčadi Spartaka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije