ŠPANJOLSKA

Fifa nije kaznila Villu zbog udaranja

David Villa
Reuters
24.06.2010.
u 09:51

Sudac Nishimura nije vidio udaranje rukom po licu španjolskog napadača na utakmici protiv Hondurasa.

Disciplinska komisija Međunarodnog nogometnog saveza (Fifa) ustvrdila je kako nema osnove za pokretanje slučaja protiv španjolskog napadača Davida Ville. Španjolski je napadač na utakmici s Hondurasom (2:0) tijekom naguravanja u šesnaestercu rukom po licu udario honduraskog braniča Emilija Izaguirrea.

Sudac Nishimura to nije primijetio, ali je Villin potez potvrdila televizijska snimka. Fifa ima mogućnost naknadnog kažnjavanja igrača ako sudac to propusti učiniti, no u Villinu je slučaju procijenjeno da za takvo što nema osnove.

Španjolska će tako protiv Čilea igrati u najjačem sastavu i u toj utakmici samo je pobjeda vodi u osminu finala. Švicarskoj je dovoljna bilo kakva pobjeda protiv Hondurasa za ulazak među 16 najboljih reprezentacija svijeta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije