KK ZADAR Klub u velikim problemima uoči kup utakmice u Trogiru

Garnett odbio trenirati zbog kašnjenja plaće

29.12.2008.
u 13:00

Košarkaš Zadra Amerikanac Marlon Garnett preskočio je zadnja dva treninga prve momčadi. Američki šuter se u ponedjeljak ujutro doduše pojavio u dvorani Krešimira Ćosića, a u prolasku nam je rekao kako u subotu navečer nije trenirao jer mu je njegov menadžer rekao "kako ima problema s KK Zadrom".

Iako Garnett nije htio pojasniti duguju li mu Zadrani neku plaću, predsjednik kluba Kristijan Magaš potvrdio nam je kako 34-godišnjem Amerikancu nisu platili sve obveze, ali da će to biti učinjeno tijekom dana.

Inače, Garnett je na početku jutrošnjega treninga košarkaša Zadra bio nazočan dogovoru igrača s privremenim trenerom Denisom Pleslićem, no nakon toga je ipak odbio trenirati.

Osim Garnetta nije trenirao ni ozlijeđeni Juby Johnson, a trening je preskočio i Malik Dixon. Na naše pitanje hoće li preskočiti trening zbog bolova u ozlijeđenim stopalima Dixon je odgovorio kako je te ozljede izliječio.

- Sada me boli vrat, ne mogu okrenuti glavu. Mislim da su to posljedice problema s visokom temperaturom koja me mučila u nedjelju navečer, pojasnio je Malik Dixon koji je preskočio zadnjih deset službenih utakmica. Košarkaši Zadra u utorak navečer gostuju kod Trogira u četvrtzavršnici Kupa Krešimira Ćosića, a posve je nejasno hoće li tada biti oslabljeni za izostanak sve trojice Amerikanaca.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije