LEGENDA REALA

Modrić stiže u BiH grad koji ima posebno mjesto u njegovom srcu. Evo što tamo radi kapetan vatrenih

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/2
12.07.2024.
u 14:47

"Zrinjski kao klub i Mostar kao grad imaju posebno mjesto u mom srcu. Tu su moji prvi seniorski koraci koje sam napravio i postao profesionalni nogometaš"

Premijera dokumentarnom filma pod imenom "Hrvatski športski klub Zrinjski - Priča o ponosu" prikazivat će se u ponedjeljak u Mostaru, a jedan od prisutnih na tom filmu bit će i Luka Modrić. Luka je još kao tinejdžer i igrač Dinama odradio posudbu u Zrinjskom u sezoni 2003./04. gdje se jasno moglo vidjeti o kakvoj se igračini radi.

 

"Zrinjski kao klub i Mostar kao grad imaju posebno mjesto u mom srcu. Tu su moji prvi seniorski koraci koje sam napravio i postao profesionalni nogometaš. Klub je stvarno puno narastao, igra europske utakmice, osvojio je već i dosta titula pa sam sretan zbog rezultata Zrinjskog i uspjeha kluba", rekao je Modrić u najavi premijere dokumentarnog filma.

VEZANI ČLANCI:

"Sjećanja na to razdoblje su fenomenalna. Ako me pamćenje dobro služi, zabio sam osam golova u dvadeset i nešto utakmica, što mislim da nije loša statistika. Ta prva godina u Mostaru mi je stvarno puno pomogla u daljnjoj karijeri", dodao je Luka.

 

Dokumentarac govori o osnivanju, radu i nasilnom gašenju Zrinjskog 1945. godine te od ponovnom osnivanju istog kluba. Prikazat će se i izjave raznih velikih igrača koji su svojevremeno predstavljali Zrinjski, uključujući i Modrića.

Komentara 6

LJ
ljudemisi
15:00 12.07.2024.

Hercegovina je kraj u kojem se Hrvat više osjeća kao svoj na svome nego u Zagrebu, Rijeci....

Avatar Castro
Castro
16:23 12.07.2024.

Uživaj Luka i odmori se. Radujem se svakoj tvojoj idućoj tekmi, bilo Real ili repka. Sretno

Avatar Podanak
Podanak
15:19 12.07.2024.

Nosi Mamiću novce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije