DINO KRESINGER

VIDEO Ikona HNL-a i dalje trpa s 42 godine. Pogledajte kakvu je golčinu zabio

Vinkovci: 1. HNL, 28. kolo, HNK Cibalia - HNK Rijeka
Goran Ferbezar/Pixsell
27.08.2024.
u 14:20

U Obrešu nemilice trpa. U ove četiri godine upisao je 88 nastupa i zabio 71 gol. Tijekom perioda u Cibaliji sezone je završavao i na top 4 poziciji te bi Vinkovčane odveo u kvalifikacije za Europsku ligu

U HNL-u je nosio dres Varteksa, Međimurja, Slaven Belupa i Cibalije, zabio 51 gol što ga je smjestilo na 50. mjesto ljestvice strijelaca, a 2012. otišao u inozemstvo. Igrao je u australskom Western Sidneyju, slovenskom Zavrču i bosanskohercegovačkom Širokom Brijegu. 2016. vratio se u Varaždin koji je u to vrijeme bio trećeligaš, a od 2020. igra u NK Obreš.

Radi se o 42-godišnjem Dini Kresingeru, čija karijera još nije gotova, a svoju klasu pokazao je golčinom iz slobodnjaka u gostima protiv NK Nove Vesi u sklopu drugog kol 1. županijske lige. Ipak, taj gol nije značio previše s obzirom da je Obreš poražen s 3-1.

Kresinger u Obrešu nemilice trpa. U ove četiri godine upisao je 88 nastupa i zabio 71 gol. Tijekom perioda u Cibaliji sezone je završavao i na top 4 poziciji te bi Vinkovčane odveo u kvalifikacije za Europsku ligu.

Svojevremeno je bio redoviti član u-17 reprezentacije, a upisao je i nastup za u-20 reprezentaciju. U idućem kolu će s Obrešom igrati protiv NK Plitvica.

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
15:15 27.08.2024.

To što je star, ne znači da je ikona. Sorry not sorry.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije