Kup Dražena Petrovića

Smodiš debitira u četvrtak, Cedevita dovodi novu 'peticu'

Matjaž Smodiš
KK Cedevita
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
20.09.2011.
u 14:39

Za košarkaškog gospodarstvenika godine izabran je Željko Menalo (Erste), trener godine je Medvedec (Cedevita), igrač Mazalin (KK Petrinja), a navijačka skupina Mali mravi

Trenerima Cedevite i Zagreba još nisu ni pristigli svi igrači s Eurobasketa, a već se usred priprema moraju boriti za trofej. Termin se na prvi pogled čini nezgodnim, no zapravo je sjajna prilika da vide kako stoje na parketu. U četvrtak će u Draženovu domu igrati za naslov prvog osvajača Kupa Dražena Petrovića.

– Neće biti lako ni nama niti Zagrebu, no doći će nam kao sjajna provjera za sezonu. Naučen sam da je svaki trofej vrijedan i zato se želimo prikazati u što boljem svijetlu jer smo to zaslužili kroza sve svoje kategorije – rekao je sportski direktor cedevitaša Matej Mamić.

Momčad iz Podsuseda u utorak igra kvalifikacije za Eurokup u gostima kod francuskog Chalona, a "peticu" još traže...

– Nadam se da ćemo do utakmice sa Zagrebom riješiti tu jedinu poziciju koja nam nedostaje, a vraća nam se Matjaž Smodiš te bi trebao zaigrati da ga isprobamo prije puta.

Za seniorsku momčad nastupit će Dario Šarić, dok će druga dva mladića, Mario Hezonja i Dominik Mavra, dati ruke juniorima. Za velike vjerojatno neće zaigrati Sašo Ožbolt koji se u ponedjeljak vratio iz Litve te je dobio nekoliko slobodnih dana.

– Sva tri susreta bit će zanimljiva, a siguran sam da će ovo natjecanje potrajati još godinama – kazao je sportski direktor Zagreba Hrvoje Ciketić.

Kadeti igraju od 16.15, juniori u 18.15, a seniori u 20.15 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije