CADENA SER

Španjolski insajder: Modrić je zbog dva razloga opet odbio milijunsku ponudu iz Saudijske Arabije

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
Isabel Infantes/REUTERS
31.01.2024.
u 10:44

Dakle, Modrić je opet odbio basnoslovnu ponudu iz Saudijske Arabije, nije otkriveno o kojem klubu je riječ, ali zna se da ga žele Brozovićev Al Nassr te bogati Al Hilal čiji je član Neymar.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je glavna tema u emisiji El Larguero na radiju Cadena Ser gdje su gostovali novinari bliski madridskom Realu, Anton Meana i Javier Herraez. Modriću na ljeto istječe ugovor i veliko je pitanje hoće li ostati na Santiago Bernabeu pošto postoji interesovanje iz Saudijske Arabije. 

GALERIJA Španjolci: Modrić je opet odbio ponudu iz Arabije

LaLiga - Real Madrid v Osasuna
1/5

- Modrić vjeruje da može nastaviti igrati za Real Madrid. On osjeća da može nastaviti igrati, a Real sumnja u njegove mogućnosti. Real će dati ponudu Kroosu, ali s Modrićem imaju dileme - rekao je novinar Anton Meana.

Dakle, Modrić je opet odbio basnoslovnu ponudu iz Saudijske Arabije, nije otkriveno o kojem klubu je riječ, ali zna se da ga žele Brozovićev Al Nassr te bogati Al Hilal čiji je član Neymar. 

VEZANI ČLANCI:

Također, Španjolci navode da postoje dva razloga zašto je Modrić odbio Saudijce. Vidi se i dalje kao igrač koji može igrati na vrhunskoj razini još najmanje dvije sezone, javlja Cadena Ser. Osim toga, informacije koje su on i Realovci dobili od igrača koji su otišli igrati u Saudijsku Arabiju poprilično su negativne.

Komentara 3

Avatar Royal
Royal
14:22 31.01.2024.

" postoji interesovanje iz Saudijske Arabije" postoji "interesovanje" i u otadzbini a u hrvatskoj postoji interes, zanimanje ..... sto ima u leskovac ?

Avatar barba_barba
barba_barba
19:38 31.01.2024.

1. Hajduk 2. Split

5A
5_ak
16:35 31.01.2024.

Ko je ovde lud ja nisam sigurno Napusta Real iz nezadovoljstva i ide SA,a sad naglo ostaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije