POJAČANJA Brzo je stigla zamjena za Dixona

U Zadar dolaze Wright i Subotić?

29.01.2009.
u 14:41

Nakon nedavnog odlaska američkog razigravača Malika Dixona Zadrani nisu dugo čekali na zamjenu. Doduše, Amerikanac Bracey Wright, odnedavno bivši igrač španjolskog Jouventuda, nije razigravač, već bek šuter, ali Zadrani bi u sljedećih nekoliko dana trebali dobiti i novog razigravača. U Zadar bi, kako doznajemo od Kristijana Magaša, predsjednika kluba iz Višnjika, mogao sletjeti i novi Splićanin te zadarski zet Srđan Subotić.

Ipak, mnogo bi veće pojačanje Zadranima trebao biti Wright, odlični 24-godišnji strijelac, visok 1,91 centimetar. Igrao je i u Grčkoj, a ima i iskustvo u NBA.

- S Wrightom je sve dogovoreno i on bi trebao doći u Zadar u petak - rekao nam je Kristijan Magaš.

Odlični američki šuter trebao bi, kako se nadaju Zadrani, nadomjestiti Marlona Garnetta koji je također nedavno napustio Zadar, a lokalni internetski forumi već su puni njegovih videouradaka, koji su, mora se priznati, odlični. Ako sve bude po zadarskim planovima, Wright bi mogao već sutra zaigrati u zadarskom dresu protiv Krke u Novom Mestu gdje Zadrani jednostavno moraju pobijediti žele li zadržati šansu za sudjelovanje u Final fouru NLB lige. Također, s novim Amerikancem rastu i ambicije Zadrana u prolazak drugog kruga Eurokupa.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije