Ivan Ljubičić

''Umoran sam, bit ću spreman za Pariz''

'France\'s Gael Monfils (L) poses with his trophy after beatinghis Croatian opponent Ivan Ljubicic (R) during the Montpellier world tour ATP Series final tennis match, on october 31, 2010 in Montpelli
'PASCAL GUYOT'
01.11.2010.
u 21:10

Nakon finala Montepelliera otkazao ovotjedni nastup u Baselu.

Nakon nedjeljnog finala turnira u Montpellieru Ivan Ljubičić ostaje na 10 osvojenih turnira, naslov je dohvatio Francuz Gael Monfils pobjedom 6:2, 5:7, 6:1.

– Igrao sam puno proteklih tjedana i sustigao me umor, nisam imao dovoljno energije za Monfilsa. Posebice se to osjetilo na servisu, koji me nije slušao. Da sam bio svježiji, bilo bi izgleda za naslov – rekao je Ljubo, koji će, kad podvuče crtu, nastupom u Montpellieru biti sasvim zadovoljan.

– Tjedan je bio jako dobar. Ostao sa na 17. mjestu na ATP listi, gotovo obranio prošlogodišnje bodove za naslov u Lyonu. Otkazao sam ovotjedni nastup na turniru u Baselu, idem u Monte Carlo kako bih se malo odmorio i pripremio za sljedeći tjedan i posljednji ovogodišnji nastup na turniru u pariškom Bercyju. Odmoran i u dobroj formi, bit ću opasan svakom suparniku. Jedna ili dvije pobjede u Parizu neće me zadovoljiti – najavljuje Ljubičić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije