OGLASILA SE POLICIJA

Užas u Slavoniji: Beba imala opekline na glavi i prsima, prebačena u Zagreb na liječenje

Vađenje krvi novorođenčetu iz pete
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
05.09.2024.
u 11:28

Dijete je brzo otpušteno na kućno liječenje, doznaje se, no zakazana je kontrola za šest dana

Zbog opeklina koje je zadobila, beba stara tek 2,5 mjeseci hitno je ovog vikenda prebačena iz Slavonije u zagrebačku Klaićevu bolnicu, doznaju 24sata, Dijete je brzo pušteno na kućno liječenje, doznaje se, no zakazana je kontrola za šest dana. 

– Nije bila kritično u vitalnom smislu, ali ta vrsta ozljede u toj dobi uvijek je vrlo ozbiljna i potencijalno ugrožavajuća – navode iz bolnice za dijete koje je imalo opekline glave i prsa. Policija je potvrdila kako ima informaciju o događaju, a trenutačno se istražuju sve okolnosti.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Zbog puknuća vodovodne cijevi na Trešnjevci parkirani automobili propali kroz asfalt

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije