zlatni einstein

Bolesna ribica Einstein pomoću pojasa ponovno pliva

zlatna ribica
Screenshot
28.04.2013.
u 21:10

Leighton Naylor napravio je maleni pojas za spašavanje svojoj zlatnoj ribici. Einstein pati od bolesti ribljeg mjehura što joj onemogućava plivanje.

Leighton Naylor napravio je maleni pojas za spašavanje svojoj zlatnoj ribici koju je nazvao Einstein. Einstein pati od bolesti ribljeg mjehura što joj onemogućava plivanje.

- Einstein je bolestan već dvije godine, oduvijek je bio borac pa kada je jednog dana potonuo na dno, bilo ga je tužno za gledati. Djelovao je tako depresivno, srce mi se slomilo, ispričao je Naylor koji je tražio rješenje za svoju ribicu putem interneta. Pomoćnu jaknu radio je tri sata, a Einsteinu je trebalo neko vrijeme da se navikne na nju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije