Oštećeni organi

Četverogodišnjak koji je pao sa šestog kata bori se za život

pad (1)
Boris Ščitar/PIXSELL
04.07.2010.
u 17:40

Dječak, osim slomljene potkoljenice, ima ozljede prsišta, trbuha i unutarnjih organa.

Dječak (4) koji je u subotu pao sa 18 metara visine u Kopernikovoj ulici u Zagrebu, jučer je bio u KBC-u Rebro u životnoj opasnosti, a liječnici su se borili za njegov život. Dječak, osim slomljene potkoljenice, ima ozljede prsišta, trbuha i unutarnjih organa.

Dok se majka nalazila u kupaonici, on se probudio, popeo na stolac pa na radijator te pao kroz prozor. Policija je događaj ocijenila kao nesretan slučaj.

Komentara 4

Avatar m_m
m_m
19:48 04.07.2010.

... i ne shvatati Večernji ozbiljno!

DU
Deleted user
18:51 04.07.2010.

Toliko o profesionalnosti novinara koji je jučer napisao da je dijete lakše ozlijeđeno. Moja preporuka: pitati, pripremiti se, informirati se...

MA
maria
21:08 04.07.2010.

večernji list je nekada bio respektabilna tiskovina. Na šta su spali, žali Bože trošit vremena i ovako vas pratiti, a o kupovini na kiosku više i ne pomišljam iako je moja obitelj godinama kupovala Večernjak. žalosno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije