drska krađa u istri

Dok su gosti spavali, lopov im je opelješio vikendicu

\'bankomat\'
Arhivska fotografija
27.05.2011.
u 10:39

U svom noćnom pohodu drski je kradljivac uspio uzeti veći novčani iznos, mobitele marke Sony i Apple, zlatni nakit, ručni sat te novčanik s bankovnom karticom pa čak i sunčane naočale marke Chanel.

Istarska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je jučer tijekom noći u mjestu Filipana, u općini Marčana, provalio u kuću za odmor. U vrijeme dok su u kući spavali gosti, lopov je nasilno otvorio prozor u prizemlju te ušao u kuću. U svom noćnom pohodu drski je kradljivac uspio uzeti veći novčani iznos, mobitele marke Sony i Apple, zlatni nakit, ručni sat te novčanik s bankovnom karticom pa čak i sunčane naočale marke Chanel. 

Bankovnom je karticom jučer na bankomatu u Puli podignuo novac, ali se još ne zna točan iznos.

Procjenjuje se da je 50-godišnju državljanku Velike Britanije oštetio za više desetaka tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:03 27.05.2011.

ma da.... jos ako je i pin ostavio uz karticu onda je i zasluzio... iako mi se cini da je to izrezirana pljacka....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije