TUČA U NOĆNOM KLUBU

Dvojac u Vodicama pretukao i teško ozlijedio 19-godišnjaka

\'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl\'
Goran Stanzl/Arhiva VL
22.03.2013.
u 10:49

Dvojica mladića, 22-godišnjak i 19-godišnjak iz Vodica napali su 19-godišnjeg Šibenčanina, pretukli ga i teško ozlijedili

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj postaji Vodice 22-godišnjak i 19-godišnjak iz Vodica osumnjičeni su za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 19-godišnjem Šibenčaninu. Vodička policija priopćila je kako su mladići 17. ožujka tijekom noći u Vodicama u tamošnjem noćnom klubu, zbog ranije narušenih odnosa, tjelesno napali oštećenog i teško ga ozlijedili.

Protiv osumnjičenih će biti podnijete kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

>>Sukob maloljetnika i pravoslavnih bogoslova, šestorica ozlijeđenih

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije