Drama u Hollywoodu

Na Sunset Boulevardu ubijena filmska publicistica Ronni Chasen

hollywood
17.11.2010.
u 11:58

Policija koja je samo nekoliko minuta nakon dojave stigla na poprište događaja pronašla je izrešetan Mercedes zabijen u stup javne rasvjete, a publicistica je još davala znakove života

Poznata hollywoodska publicistica i stručnjakinja za odnose sa javnošću Ronni Chasen ubijena je u utorak navečer na poznatom Sunset Boulevardu, samo nekoliko minuta nakon što je napustila zabavu u povodu premijere filma "Burlesque". Šezdesetčetverogodišnja Chasen pogođena je s više metaka koji su ispaljeni u njezin Mercedes nedaleko od luksuznog hotela Beverly Hills. Policija koja je samo nekoliko minuta po dojavi stigla na poprište događaja pronašla je izrešetan Mercedes zabijen u stup javne rasvjete, a publicistica je još davala znakove života. Ipak, samo nekoliko sati kasnije preminula je u bolnici Cedars-Sinai.

Policija je pretražila njezin stan u zapadnom Los Angelesu i urede njezine tvrtke za odnose s javnošću, ali nije uspjela pronaći nikakav trag. Utvrđuje se motiv ubojstva, a poznato je samo da nije riječ o pljački jer je torbica Ronni Chasen pronađena u automobilu.

- Ne mogu vjerovati što se dogodilo, potpuno sam shrvana. Samo desetak minuta prije njezina ubojstva zajedno smo bile na zabavi - izjavila je za CNN Diane Warren, poznata skladateljica i tekstopisac pjesama koje je u filmu "Burlesque" otpjevala Cher. Kolege ubijene publicistice, za koju tvrde da je svojim utjecajem stvarala dobitnike Oscara, raspisali su nagradu za pronalazak ubojice koja u ovome trenutku iznosi 25.000 dolara.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:53 17.11.2010.

pa sad ti piši protiv režima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije