SIGURNO SLETIO

Provedena istraga: Preusmjeren zrakoplov usred leta za Bristol, sumnjalo se da je netko postavio bombu

FILE PHOTO: An EasyJet Airbus A320 plane takes off from Paris Charles de Gaulle airport near Paris
Sarah Meyssonnier/REUTERS
05.12.2022.
u 10:46

Neke nepotvrđene informacije tvrde i kako je putnicima bilo dozvoljeno napustiti zrakoplov dok je policija provodila istragu

Putnički let niskobudžetne aviokompanije easyJet koji je putovao iz Krakova bio je preusmjeren nakon što su iz kompanije posumnjali kako se u zrakoplovu nalazi eksplozivna naprava. Zrakoplov je trebao sletjeti u Bristol u Velikoj Britaniji, no to nije napravio zbog sumnje u postavljenu bombu kućne proizvodnje.

Češka policija potvrdila je da su njihovi pirotehničari stigli do zračne luke kako bi provjerili je li o riječ o stvarnoj bombi, prenosi Mirrror.

Zrakoplov je iz Krakowa umjesto na pistu u Bristolu sletio u Pragu oko 22.50 sati. 

''Preusmjereni zrakoplov sletio je sigurno oko 22.50 sati na prašku zračnu luku. Sumnja se u eksplozivnu napravu na letu. Poduzete su sve radnje kako bi se osigurala sigurnost putnika i zračnoh prometna'', potvrdili su iz zračne luke na Twitteru.

Neke nepotvrđene informacije tvrde i kako je putnicima bilo dozvoljeno napustiti zrakoplov dok je policija provodila istragu. Dan nakon, praška policija potvrdila je kako ništa nije pronađeno u zrakoplovu.

>> VIDEO Amerikanci pokazali novo moćno nuklearno oružje, pogledajte kako izgleda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije