Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOGODIŠNJI UGOVOR

Osijek doveo novog napadača, ima gotovo dva metra i stiže iz Švicarske

Kemal Ademi
NK Osijek
02.07.2024.
u 18:05

U Luzernu je prošle sezone u 15 ligaških nastupa postigao jedan gol, a najviše se istaknuo dok je igrao za Basel. Tada je u 26 prvenstvenih nastupa postigao 13 golova.

Hrvatski nogometni prvoligaš Osijek službeno je predstavio novog igrača na Opus Areni, u pitanju je 28-godišnji švicarski napadač Kemal Ademi.

Osijek i gotovo dvometraš Ademi su potpisali dvogodišnji ugovor, a u hrvatski nogomet ovaj je napadač došao iz švicarskog prvoligaša Luzerna. U brojnim je klubovima tijekom karijere igrao Ademi, a počeo je u švicarskom St. Gallenu. Potom je redom igrao za Hoffenheim, Xamax, Basel, Fenerbahce, Fatih Karagumruk, Himki i njemačke nižerazredne klubove Paderborn i Sandhausen.

U Luzernu je prošle sezone u 15 ligaških nastupa postigao jedan gol, a najviše se istaknuo dok je igrao za Basel. Tada je u 26 prvenstvenih nastupa postigao 13 golova.

Prethodnih dana u Osijek su došli Marko Soldo iz Dinama te na posudbu vratar Nikola Čavlina, također iz hrvatskog prvaka. Potom Luka Jelenić iz Varaždina, Ricuenio Kewal iz AZ Alkmaara, te na posudbu iz brazilskog Palmeirasa Pedro Lima.

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Kemal Ademi
1/61
 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:17 02.07.2024.

Ovo bi bilo lako komentirati, ali neću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije