ŠAHTAR Srnin klub u 1/16 finala Kupa Uefe dočekuje Tottenham

Srna: Žao mi je što ne dolaze Ćorluka i Modrić

18.02.2009.
u 18:13

Trebao je to biti veliki obračun hrvatskih reprezentativaca. No, neće ga biti jer Vedran Ćorluka i Luka Modrić neće sutra istrčati na travnjak stadiona u Donjecku, Tottenham će igrati bez njih u prvom susretu šesnaestine finala Kupa Uefe.

- Čuo sam se s njima i, nažalost, ne dolaze. Baš mi je žao, bilo bi lijepo vidjeti ih - kaže Srna, kojega smo prekinuli u važnoj akciji.

- Upravo sam pobijedio Ančića u tenisu na playstationu. Tako se odmaram i čekam utakmicu sa Spursima - dodao je naš reprezentativac.

Tottenham dolazi oslabljen, nema Modrića, kojega Harry Redknapp čuva za prvenstvene susrete, koji su mu ipak važniji.

Uz Ćorluku, pravo nastupa nemaju ni Pavljučenko, Defoe i Keane.

- Svejedno će to biti odlična utakmica, oni su u prvenstvenom ritmu, mi nismo, pa se ne može reći da smo sto posto spremni - kaže Darijo Srna.

Prednost Srnina Šahtara je i to što Tottenhamu Kup Uefe i nije u prvom planu.

- Kako će mu i biti kad ima problema u engleskoj ligi. Ali, to ne znači da neće igrati najbolje što može. Tottenham je opasan, može i zabrljati jednu utakmicu, ali u sljedećoj obično igra sjajno. A nama je važno u tom natjecanju otići što dalje, važno nam je i kako ćemo otvoriti sezonu. A u Kupu Uefe želimo otići do kraja - objasnio je Šahtarov kapetan, koji je u Rumunjskoj nosio i kapetansku vrpcu hrvatske reprezentacije.

Šahtar mnogo zaostaje za kijevskim Dinamom.

- Bit će teško stići ga, ali nećemo se predati, sve je moguće.

Srna prati što se događa uoči derbija Hajduk - Dinamo, zna se na čijoj je strani. No, iznenadilo ga je vrijeme u Splitu:

- Sve se preokrenulo, u Donjecku je trenutačno lijepo vrijeme, a u Splitu snijeg i led.

Modrića i Ćorluku moći će vidjeti već za sedam dana. U Londonu na uzvratnom susretu, u kojem će možda igrati i Modrić, bude li zdrav

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije