Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO POLUDIO

VIDEO Tvorac nezapamćenog čuda u HNL-u isključen na Euru jer je napravio potez koji se ne oprašta

Portugal v Slovenia - UEFA Euro 2024 - Round of 16 - Frankfurt Arena
Foto: martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
1/6
02.07.2024.
u 08:34

Veliku dramu emotivno je proživio Matjaž Kek, bivši trener Rijeke. Do 105. minute bio je na svojoj trenerskoj poziciji, a nakon toga preselio je na tribinu, jer mu je talijanski sudac Daniele Orsato pokazao izravan crveni karton.

Nogometna reprezentacija Portugala plasirala se u četvrtfinale Eura u Njemačkoj nakon što je u susretu osmine finala u Frankfurtu pobijedila Sloveniju sa 3-0 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što u 120 minuta igre nije bilo golova. Junak susreta bio je portugalski vratar Diogo Costa koji je prilikom raspucavanja obranio prva tri slovenska jedanaesterca koje su pucali Josip Iličić, Jure Balkovec i Benjamin Verbič. S druge strane sigurni su bili Ronaldo, Fernades i Bernardo Silva.

GALERIJA Ronaldo je plakao poput malog djeteta

Portugal v Slovenia - UEFA Euro 2024 - Round of 16 - Frankfurt Arena
1/8

Veliku dramu emotivno je proživio Matjaž Kek, bivši trener Rijeke koji je osvojio dvostruku krunu pokraj Dinama i tako se zauvijek upisao u povijesne knjige HNL-a. Do 105. minute bio je na svojoj trenerskoj poziciji, a nakon toga preselio je na tribinu, jer mu je talijanski sudac Daniele Orsato pokazao izravan crveni karton. Stuacija se u izravnom televizijskom prijenosu nije vidjela, no sve je bilo jasno poslije utakmice.

VEZANI ČLANCI:

Kek je potpuno poludio zbog dosuđenog jedanaesterca na Diogu Joti, ušetao u teren i upustio se u raspravu sa Orsatom te u jednom trenutku dodirnuo njegovog pomoćnika za rame, što su bili potezi koji se nikako ne opraštaju na velikoj sceni. Video te situacije možete pogledati OVDJE

Komentara 9

Avatar Ričard
Ričard
09:43 02.07.2024.

Dobar trener, kojemu venama krv teče.

PL
plavakamenica
10:11 02.07.2024.

Keku svaka čast, a Orsato.... bolje da ne napišem kaj mislim

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
12:21 02.07.2024.

ovisuci postaju ko nasa jedna nac. manjina - ne smijes ih spomenuti niti gadjatilimunom cak i kda ti se mota oko zene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije