TRAGEDIJA NA RELIJU

Policija se oglasila o nesreći u kojoj je poginuo Irac Craig Breen

Lobor: U nesreći na testnoj vožnji za WRC poginuo vozač
Foto: Zagorje International
1/4
14.04.2023.
u 10:22

Mrtvo tijelo vozača prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb

Krapinsko-zagorska policija oglasila se o nesreći koja se dogodila jučer u Loboru, a u kojoj je poginuo Irac Craig Breen. Nesreća se dogodila oko 12.40 na lokalnoj cesti 2201 u Loboru, kada je rally osobno vozilo tijekom trening vožnje za WRC Croatia Rally 2023. sletjelo s ceste. Vozač je smrtno stradao, dok suvozač nije ozlijeđen.

– Jučer, 13. travnja, oko 12.40 sati u Loboru, tijekom trening vožnje za natjecanje WRC Croatia Rely 2023,  došlo je do slijetanja sportskog automobila s kolnika i udara u drveni stup ograde. Tom prilikom vozač, 33-godišnji državljanin Irske, smrtno je stradao, dok suvozač u vozilu, 31-godišnji državljanin Irske, nije ozlijeđen. Na vozilu je nastala materijalna šteta. Mrtvo tijelo vozača prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagreb. Za vrijeme održavanja testa probnih vožnji dionica ceste bila je zatvorena za sav promet, propisno obilježena prometnom signalizacijom te je bila organizirana redarska služba – priopćila je PU krapinsko-zagorska. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije