ODREĐEN MU PRITVOR

Strava u Šibeniku: Uhićen muškarac (64) koji je godinu dana seksualno zlostavljao dijete

pedofil pedofilija
Davor Javorović/PIXSELL
15.04.2022.
u 20:34

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 64-godišnjak počinio kaznena djela od svibnja 2018. do svibnja 2019. godine.

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja 64-godišnjeg hrvatskog državljanina, donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio jedno teško kazneno djelo spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta te dva kaznena djela bludnih radnji.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 64-godišnjak počinio navedena kaznena djela od svibnja 2018. do svibnja 2019. godine. 

Sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti da će boravkom na slobodi ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i odredio okrivljeniku istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Komentara 5

5S
505.scrtom
23:24 15.04.2022.

predajte ga arapima na kamenovanje

XN
xnet0822
22:10 17.04.2022.

Bit ćemo mirni kad Policija uhiti nezaposlenog "predsjednika" M&K kluba Radošić i privede ga pred lice pravde, a njegov kokošinjac kojeg naziva "klubom" trajno zapečati na neodređeno vrijeme !

DU
Deleted user
12:48 16.04.2022.

Socijalna služba je sigurno radila izvide, a gdje oni kao "službene osobe" godinama izviđaju, tu se događaju ubojstva, silovanja, bacanje djece preko balkona, pedofilija, korupcija, otmice djece i slično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije