Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 4. do 7. kolovoza

U Zagreb opet stižu velika imena: Dolaze Real, Flamengo, ali i Ludogorec

Zagreb: Konferencija za medije na kojoj je najavljen turnir Mladen Ramljak
Igor Soban/PIXSELL
31.07.2022.
u 22:21

Novo izdanje, 19. po redu, međunarodnog juniorskog turnira ''Mladen Ramljak'' ponovno u Zagreb dovodi jaka nogometna imena, juniorske momčadi nogometnih velikana koje će se isplatiti pogledati na terenima za trening maksimirskog stadiona. Svakako je važno što će tu ponovno biti momčad Real Madrida, a to je samo dokaz da je španjolski velikan bio zadovoljan ovim turnirom i zato je ponovno poslao svoju momčad.

Sigurno je sjajno što dolazi i jedna južnoamerička momčad, 19-godišnjaci Flamenga sigurno će imati što pokazati, ali ni ostali sudionici nisu nimalo loši, a zanimljivo je da dolazi i momčad Ludogoreca, kluba s kojim prva momčad već u utorak kreće u borbu za play-off Lige prvaka.

Od 4. do 7. kolovoza na dva odlična travnjaka u Maksimiru igrat će se uobičajeno, u dvije skupine. Dinamo je u skupini A s bečkim Rapidom, bugarskim Ludogorecom i Real Madridom (tim redoslijedom plavi i igraju), dok će u skupini B igrati brazilski Flamengo, Maccabi Tel Aviv, danski Odense i Udinese.

Utakmice poslijepodnevnog programa izravno će prenositi Arenasport, kao i utakmice za treće mjesto, odnosno finale. Napomenimo da je od dosadašnjih 18 izdanja ovog turnira Dinamo osvojio njih 12, a naslov brani danski Odense.

– Ovaj turnir nama je jako važan, po njemu je naša nogometna škola postala prepoznatljiva. Želimo napraviti puno dobrih stvari u svakom smislu već na ovom turniru, koji je na određeni način priprema za jubilarni 20., koji bi trebao biti najjači u povijesti. Na ovom turniru su klubovi visoke kvalitete, iz različitih zemalja, različitih stilova igre, što će i nama pomoći da vidimo gdje smo u odnosu na njih – rekao je direktor plave nogometne škole Tomislav Butina.

Momčad plavih na ovom će turniru voditi Ivan Senzen.

– Ovo je velika prilika za naše igrače da se pokažu u najboljem svjetlu u sučeljavanju s različitim nogometnim kulturama, tu možemo najbolje vidjeti na kojoj smo razini – dodao je trener Senzen. 

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije