SCENE NA POLJUDU

VIDEO Ovacije Poljuda za Gattusa! Jasno je na čijoj su strani u 'slučaju Perišić'

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/7
15.08.2024.
u 22:50

Navijači su na vijesti reagirali podijeljeno. Jedni su krivili Gattusa jer su ga držali odgovornim za Perišićev odlazak, drugi su pak krivili igrača i navodili kako je iskoristio klub da bi se oporavio za Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a zatim brže-bolje otišao

Hajduk već na početku sezone potresaju problemi i skandali. Nakon svega dva kola nove sezone HNL-a i tri europska susreta Ivan Perišić je otišao iz kluba. Njegov transfer godinama se najavljivao, tijekom nekoliko uzastopnih prijelaznih rokova bio je među glavnim temama hrvatskog nogometa, bio velika želja navijača kluba i samog vatrenog, da bi se sve svelo na 12 nastupa i jedan gol u bijelome dresu.

U subotu je Hajdukov trener Gennaro Gattuso izbacio Perišića iz momčadi uoči utakmice drugoga kola Hrvatske nogometne lige protiv Lokomotive. Prvotno objašnjenje je kao motiv navodilo manjak discipline. Nakon ranog kiksa splitske momčadi i remija protiv zagrebačkog kluba, trener je otkrio kako ga je Perišić 20-ak dana prije obavijestio da želi otići iz kluba.

GALERIJA Internet je prepun memeova o Perišiću i Hajduku. Izabrali smo najbolje

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
1/12

Navijači su na vijesti reagirali podijeljeno. Jedni su krivili Gattusa jer su ga držali odgovornim za Perišićev odlazak, drugi su pak krivili igrača i navodili kako je iskoristio klub da bi se oporavio za Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a zatim brže-bolje otišao.

Na čiju je većina stala moglo se naslutiti uoči početka utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige protiv Ružomberoka. Kada je na punome Poljudu prozvano ime trenera, dočekan je glasnim ovacijama. Snimku događaja možete pogledati OVDJE.

VIDEO Ivan Perišić definitivno napušta Hajduk!

Komentara 7

CA
cane69
23:33 15.08.2024.

Zanimljivo da tako veliki klubovi postuju Perisica za kojeg se nikada nije vezao niti jedan skandal.Momak vrijedan posten ali Hajduku ni to neodgovara.Ovaj zivcani Italijan nece dugo.

FR
freeshooter
23:37 15.08.2024.

...sve govori, ovacije za trenera koji izvadi najboljeg igrača Rakitića, uz Livaju i Lučića, i jedini koji igraju u Hajduku... time i oduzme ekipi bilo kakvu šansu za pobjedu, ej izvadi Rakitića...

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
23:28 15.08.2024.

Vrime je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije